Какво представлява силденафил цитрат?

Силденафил цитрат е мощна съставка, която се използва във всички основни лекарства за повишаване на ерекцията като Виагра и Камагра. Мъжете, които се борят да получат гениталиите си изправени и твърди, докато правят любов с женската си спътница, могат да разчитат на това да възстановят изгубената си мъжественост и да се насладят на приятни интимни моменти под чаршафите.

Как Ед влияе на живота на мъжете?

По-голямата част от мъжете след преминаване на 40-годишна възраст се борят да придобият и поддържат твърда и твърда ерекция за полов акт. Това медицинско състояние не само ги лишава от здравословен и задоволителен сексуален контакт, но също така води до стрес и проблеми със съвместимостта в отношенията им. Мъжете със слаба ерекция имат ниско самочувствие и пробито его. От страх от унижение и срам, те започват да избягват партньора си в спалнята. Последните проучвания показват, че това медицинско състояние засяга и мъжете в 20-те и 30-те години.

Жените, които са в края на това, започват да се съмняват в партньора си за изневяра. Те не разбират причината, поради която техните партньори ги избягват в спалнята.Липсата на здрав полов акт между двойките е една от основните причини за разпадането и развода в днешно време.

Как действа силденафил цитрат?

Силденафил цитрат дължи произхода си на категория лекарства, известни като фде 5 инхибитори, които предлагат адекватна релаксация на артериите на пениса и повишават циркулацията на кръвта към мъжкия орган, така че те да останат изправени и твърди по време sildenafilo 100mg precio на целия акт на правене на любов. Тя поддържа мъжете жизнени в продължение на близо 4 часа и им предлага достатъчно време и възможност да се насладят на страстни интимни моменти в леглото.

Силденафил е използван за първи път в Виагра, популярното синьо хапче, което е въведено през 1990-те години. това е първото одобрено от Агенцията по храните и лекарствата лекарство за ЕД и е широко предпочитано от мъжете да добавят подправка към любовния си живот.

Един основен недостатък, който попречи да стане популярен сред масите е по-високата му цена. В стремежа си да предложи рентабилно решение на повечето страдащи от ЕД, фармацевтичните компании предлагат бюджетна версия на Виагра под формата на Камагра. Основната съставка и в двете лекарства обаче остава същата: силденафил цитрат.

Други марки лекарства, които по-късно са въведени със силденафил цитрат като основна съставка, включват агрогра, Каверта, Ериакта, Силагра и твърди таблетки. Всички тези лекарства станаха популярни сред импотентните мъже поради тяхната по-ниска цена и по-висока ефективност.

Предимства на силденафил цитрат

  • Решава еректилните проблеми
  • Подпомага получаването на твърда ерекция
  • Поддържа процеса на ерекция
  • Удължава продължителността на правенето на любов
  • Предлага множество оргазмични сесии в леглото

Кой може да използва силденафил цитрат таблетки?

Всеки здрав мъж на възраст над 18 години може да приема това лекарство след консултация със своя медицински специалист. Ако приемате това лекарство за първи път, тогава трябва да прочетете всичко за него от онлайн източници. Предварителната консултация с Вашия лекар също ще ви даде възможност да получите отговори на всички ваши въпроси. Преди началото на първата доза, просто попитайте всичко за това лекарство от Вашия здравен съветник: указания за употреба, предпазни мерки за безопасност, предупреждения и вероятни странични ефекти.

Консултацията с лекар е задължителна в следните случаи:

  • Ако страдате от сърдечни проблеми
  • Ако имате анамнеза за бъбречни усложнения
  • Ако имате сериозни заболявания на белите дробове или черния дроб
  • Ако сте се борили с алкохолизъм или злоупотреба с наркотици.
  • Ако сте заразени с ХИВ или някакво венерическо заболяване
  • Ако имате диабет или хипертония

Пациентите с някое от горните медицински състояния трябва да се консултират със здравен съветник с всичките си медицински доклади. Ако лекарят им даде зелен сигнал, те могат да приемат тези лекарства.

Дозировка

Само една таблетка от 100 мг трябва да се използва от страдащите от ЕД в период от 24 часа. Това хапче може да се използва около 30-45 минути преди планирания полов акт. При никакви обстоятелства не трябва мъже вземат повече от предписаната доза, тъй като това може да доведе до нежелани странични ефекти и сериозни последици.

Как силденафил цитрат трансформира живота на импотентните мъже?

Мъжете от всички възрастови групи са се възползвали най-много от използването на лекарства на базата на силденафил цитрат. Той повишава нивата им на доверие и им помага да поддържат ерекцията си за по-дълго време в леглото.

Силденафил цитрат осигурява твърда ерекция, по-гладко проникване и удължена продължителност на половия акт. Това лекарство е възстановило брачния живот на двойките и е съживило романтиката в спалнята.

Купи силденафил цитрат онлайн

Онлайн поръчката прави целия процес на покупка по-прост и по-лесен. Имаше време, когато мъжете се чувстваха неудобно да си набавят силденафил цитрат без рецепта. С появата на ерата на интернет и с появата на множество онлайн фармацевтични магазини, всеки може да си купи това лекарство по всяко време с едно кликване на мишката.

За да карам по-голям трафик към сайта им и добавяне на повече клиенти към техния бизнес, онлайн аптеки, като например Eegrants.org предлага изгодни отстъпки на редовни интервали. Всеки, който има основни познания за онлайн поръчки, може лесно да посети нашия уебсайт и да избере продукт по свой избор. Онлайн купувачите също могат да се възползват от най-добрите отстъпки за насипни покупки.

Ние сме реномирана електронна аптека и имаме повече от десетилетие опит в продажбата на клинично тествани лекарства на известни фармацевтични гиганти. Имаме удобен и сигурен уебсайт и безопасен портал за плащане. За да предложим по-добро преживяване при пазаруване на своите клиенти, ние предлагаме и множество опции за плащане на онлайн клиенти под формата на::

  • Нетно банкиране
  • Кредитна Карта
  • Дебитна Карта
  • Пейпал

Цялата информация за нашите уважавани клиенти е строго поверителна. Ние сме обвързани с ефективни партньори за доставка, които ще доставят лекарствата в дискретна опаковка, без никой да знае за това.

Веднага след като поръчката е потвърдена, ще получите информация за същото по пощата. Настоящата пандемия възпрепятства операциите на силденафил цитрат на следващия ден за доставка в България. Но това не трябва да бъде причина за безпокойство за онлайн клиентите. Гарантирахме, че чрез експресна доставка пакетите се доставят до прага на купувачите в рамките на 3-4 дни безопасно.

След пускането на поръчката, по-голямата част от клиентите са загрижени да знаят за датата на доставка на лекарствата. Бихме искали да споделим, че всички поръчки имат уникален идентификационен номер за проследяване. Освен това, за да разрешим запитванията на нашите клиенти, ние имаме специален денонощен екип за обслужване на клиенти. Е, Какво чакаш? Просто поръчайте днес от нас на най-добри цени и разрешете всичките си еректилни проблеми.