Камагра Гел

16.30

Камагра гел е новият продукт, който вече е част от семейство Камагра. Супер Камагра гел е благословия под прикритие за тези, които се борят с общи сексуални здравословни проблеми еректилна дисфункция и преждевременна еякулация. Силденафил цитрат е основната съставка на други Камагра продукти, докато Камагра гел има силденафил цитрат(100 мг) и Дапоксетин(60 мг). камагра гель купить Съставката Дапоксетин е одобрено лечение за преждевременна еякулация. Със Камагра гел, физическата интимност трае малко по-дълго от обикновените таблетки Камагра 100 мг.

Описание

Има ли Камагра Гел в аптеките

пер Камагра гел (160 мг) е безопасен и ефективен начин за борба с проблемите, свързани със сексуалното здраве на мъжете. Следвайте инструкциите, за да извлечете желаните резултати от него.

Супер Камагра гел е новият продукт, който вече е част от семейство Камагра. Супер Камагра гел е благословия под прикритие за тези, които се борят с общи сексуални здравословни проблеми еректилна дисфункция и преждевременна еякулация. Силденафил цитрат е основната съставка на други Камагра продукти, докато Камагра гел има силденафил цитрат(100 мг) и Дапоксетин(60 мг). Съставката Дапоксетин е одобрено лечение за преждевременна еякулация. Със Камагра гел, физическата интимност трае малко по-дълго от обикновените таблетки Камагра 100 мг.

Отнема таблетка е караница за много хора. Камагра гел е произведено от фармацевтичните магазини, като се имат предвид проблемите с консумацията на таблетки. В допълнение към това, гелто се предлага в различни аромати, които може да не намерите в стандартните лекарства, налични на пазара.

Силденафил действа върху гениталната област на мъжете и отваря ограничените кръвоносни съдове, което води до ерекция. Дапоксетин, единственото лекарство, одобрено за лечение на преждевременна еякулация, абсорбира и действа бързо в тялото.

Супер Камагра Гел Дозировка

Тези, които се борят с преждевременна еякулация или еректилна дисфункция и приемат Супер Камагра за първи път, трябва да консумират 160 мг таблетки на ден. Уверете се, че дозата се приема един час преди планирането на интимността. Може да забележите резултатите от лекарството малко по-късно, ако се приемат по време на или след хранене. Консумирането на гел с високо съдържание на мазнини храни и алкохол е строго забранено. Това забавя ефекта на силденафил и дапоксетин, присъстващи в желето, или понякога обезсилва ефекта на лекарството. Уверете се, че акцентът е поставен върху максималната дневна доза и активните съставки.

Възможни странични ефекти на Супер Камагра Гел

Въпреки това, може да забележите няколко странични ефекти след като гел. Консултирайте се с лекар, ако следните нежелани реакции не отшумят след известно време :

 1. Главоболие
  Зачервяване
  Зачервяване
  Течащ Нос
  Диария

Съвети За Безопасност

 1.  Алкохол: консумирането на Камагра би имало вредно въздействие върху здравето.
 2. Тежки машини или шофиране: може да забележите замъглено зрение след като сте имали Супер Камагра гел. Опитайте се да не работите с тежки машини или да шофирате по време на такива ситуации.
 3. Бъбречни проблеми: пациентите, които се борят с тежки чернодробни или бъбречни проблеми, трябва да се консултират с лекар преди началото на курса.
 4. Чернодробни проблеми: бъдете изключително предпазливи, особено когато имате сериозни чернодробни проблеми. Потърсете съвет от лекар за коригиране на дозата в такива случаи.
 5. Нитрати: избягвайте да приемате лекарства, ако вашите съществуващи лекарства имат нитрати в тях. Оралното гел няма да даде желаните резултати, когато се консумира с антидепресанти и антиалергични средства.
 6. Диета и ежедневие: обсъдете диетата или ежедневието си с Вашия лекар, така че той да може да излезе с инструкциите за грижи съответно.
 7. Консумация на грейпфрут: по-добре е да не приемате Супер Камагра орално гел с грейпфрут. Това ще има пагубен ефект върху вашето здраве.

КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ СУПЕР КАМАГРА ОРАЛНО ГЕЛ?

Уверете се, че Камагра гел се съхранява при стайна температура. Температурният диапазон трябва да бъде между 15 и 25 градуса по Целзий. Съхранявайте на място, недостъпно за деца и домашни любимци.

Защо Да Изберете Магазин Камагра Гел В България?

Преди да закупите продукти на Камагра, свързани с надежден онлайн магазин, вие ще получите автентични продукти от нашия сайт и ще ви дадем стойност за парите. Безопасността и ефективността на оралното гел е това, което го прави най-предпочитаният избор на клиенти по целия свят.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Камагра Гел“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.