Cупер Камагра

16.30

Супер Камагра таблетки: функцията 2-в-1 за лечение на мъжка импотентност се предлага в Супер Камагра таблетки, предназначени за всички, които не могат да издържат дълго в леглото и за тези, които не могат да поддържат твърда ерекция.

Описание

камагра гел за мъже

А гама от продукти, които ще ви оставят в крайна сметка доволни и лечение на всички заболявания наведнъж. Ние сме тук, за да ви предоставим най-достъпната и широка гама от продукти на прага ви. Не се колебайте да пазарувате и пазарувате. От високата продуктова гама, дискретната опаковка до истинските лекарства, бързата доставка, достъпните цени, всичко е достъпно тук в магазин Камагра.

За какво е?

Продуктът предлага лечение на еректилна дисфункция, известна като импотентност сред мъжете. Това е основно невъзможността да се постигне или поддържа ерекция, която е много важна в интимните процеси. Камагра таблетки са предназначени да помогнат на мъжете да участват в сексуалните дейности по най-подходящия начин. С този продукт от ваша страна, вие ще бъдете в състояние да поддържа напредък в сексуалните си отношения. Основната съставка на таблетката е силденафил цитрат, поради което индивидът е в състояние да постигне и да създаде ерекция.

Предпазни мерки, които трябва да се вземат преди приема на Супер Камагра таблетки
Пациентът се препоръчва да се консултира с лекар в случай, че има други лекарства. Тя трябва да бъде гарантирано от лекаря, че няма да има нежелани странични ефекти в случай на други лекарства се случва. Пациентът трябва да уведоми своя лекар за сърдечни заболявания, високо или ниско кръвно налягане, ако има такива. Лекарят трябва да се консултира в случай, че друго лекарство, състоящо се от нитрати, се приема като двете лекарства, ако се приема заедно, може да причини сериозни проблеми.

Как да приемате таблетката?

По принцип, това е препоръчително да се вземат таблетките тридесет до шестдесет минути преди полов акт. Основното нещо, което трябва да имате предвид е, че Камагра България таблетка никога не трябва да се поглъща цяла с чаша вода. Таблетката работи най-добре на празен стомах, така че е препоръчително да не ядете нищо тежко, преди да я вземете. Дозировката зависи от възрастта, медицинските условия и употребата на други лекарства. Също така се препоръчва да не приемате лекарството повече от веднъж на ден. Препоръчва се да се потърси лекар, ако ерекцията продължи повече от четири часа.

Чести нежелани реакции

Най-голямото предимство на продукта е, че тя помага при вземането на странични ефекти поносими и несъществуващи. Някои от докладваните минимални симптоми включват:-

  • Леко Главоболие
  • Назална Конгестия
  • Изтръпване Замаяност
  • Зачервяване На Лицето
  • Обрив
  • Леко Гадене
  • Временни зрителни аномалии

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Cупер Камагра“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.